Jozef Rulof, medium: kritisch bekeken

Jozef Rulof
Jozef Rulof
Wikipedia

Josephus Gerhardus (Jozef) Rulof ('s-Heerenberg, 20 februari 1898 - Den Haag, 3 november 1952) was een Nederlands medium, schrijver, schilder, genezer en spreker. Hij schreef ongeveer twintig boeken over leven, dood en het hiernamaals.

Rulof beweerde dat de volgende stap in de communicatie met de geestelijke wereld het Directe-stemapparaat zal zijn, een technisch toestel dat de mensheid in staat zal stellen te communiceren met de geestenwereld. Daarnaast komt er volgens hem ook een ultiem genezingsinstrument dat in staat zal zijn om alle ziekten te doen oplossen door de mens te verbinden met de Albron.

Hij beweerde dat hij werd geleid door twee astrale wezens: meester Alcar en meester Zelanus.

De Stichting Geestelijk-Wetenschappelijk Genootschap De Eeuw van Christus beheert de werken van Jozef Rulof en stelt zich tot doel iedereen op aarde in de gelegenheid te stellen om kennis te nemen van het werk dat "door middel van Jozef Rulof op aarde is gebracht". Deze stichting werd in 1946 met dit doel door Rulof zelf opgericht. Het houdt ook in het in zoveel mogelijk talen vertalen van dit werk.

Achtergrondinformatie

Laatst bewerkt: 23 oktober 2021.